Kinderen

Drie fabels over 3D beeldjes van zwangere vrouwen

Zou jij graag een beeldje willen laten maken van je zwangere buik, maar houdt iets je nog tegen? Hieronder staan drie fabels uitgelicht over ons 3D scanproces. 

Een beeldje van een zwangere vrouw wordt altijd naakt gemaakt

Jouw zwangerschap is een bijzondere en zeer persoonlijke ervaring. Wij vinden het ontzettend leuk om deze speciale periode samen met jou vast te leggen op een manier die jij zelf prettig vindt. Het is dus helemaal niet verplicht om je naakt door ons te laten scannen. Dit proces moet juist leuk zijn voor jou als aanstaande moeder. Als jij dat prettig vindt, mag je dus gewoon je onderkleding aanlaten tijdens het maken van de scan. Eventuele kledingvouwen, of randen kunnen wij altijd nog wegwerken wanneer we de scan na afloop samen met jou nog eens langsgaan op oneffenheden. 

Een beeldje van een zwangere vrouw is ontzettend duur

Dit is niet helemaal onwaar, maar ook zeker niet helemaal waar. Een beeldje van een zwangere vrouw kan afhankelijk van jouw materiaal -en voormaatkeuze heel erg uiteenlopen. Als je bijvoorbeeld voor een beeldje van kunststof kiest, ben je goedkoper uit dan dat je een beeldje wil hebben van massief brons. Het hangt er dus zeer vanaf hoeveel jouw beeldje zal kosten. Je kunt voor de opties de website van te voren alvast raadplegen en kijken welk materiaal jou het mooist lijkt. De prijsindicatie vindt je op de prijslijst. Omdat een groot deel van de beeldjes op maatwerk berust, gaan wij hierover ook nog met jou in gesprek, zodat je nergens aan vast zit. 

Mocht je langer de tijd nodig hebben om te besluiten hoe jouw beeldje eruit moet komen te zien, dan is dat helemaal geen probleem. Wij bewaren namelijk een jaar lang kosteloos jouw 3D scan in ons systeem. Als je uiteindelijk nog wat meer tijd wil hebben, kun je deze periode verlengen tegen een schappelijke meerprijs. Geen haast dus. 

Een 3D scan van je zwangere buik is schadelijk voor de baby

Dit is niet waar. De handscanner waar wij gebruik van maken is eigenlijk gewoon een veredelde camera die heel snel achter elkaar een hele hoop foto’s van jou maakt vanuit verschillende, gedeeltelijk overlappende hoeken. Deze afbeeldingen worden in onze 3D software vervolgens samengevoegd tot een 3D model van jouw lichaam. Er komt dus helemaal geen schadelijke straling kijken bij het maken van jouw 3D scan. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *