samen plezier hebben
Kinderen

Een kinderhoek in de zaak?

Al een aantal jaar ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Mijn bedrijf was begonnen als een online winkel waar ik producten aanbood. Al snel begon het zo goed te lopen dat ik na lang overwegen ook een fysieke winkel in de stad heb geopend. Het is een super leuke winkel dat op een leuke plek zit. Elke dag lopen er weer nieuwe mensen, en dat vind ik ontzettend leuk. Ook bezoeken veel gezinnen met (jonge) kinderen vrij vaak mijn winkel. Ik vind het erg leuk om mensen die mijn winkel bezoeken te helpen, maar vaak zijn deze gezinnen zo druk met het letten op hun kinderen dat ik ze niet goed genoeg kan helpen. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan en zo kwam ik een kinderhoek tegen. En dat leek me wel wat voor mijn zaak.

spelende kinderen

De perfecte oplossing

Ik was ontzettend enthousiast, een hoek waar kinderen even kunnen spelen terwijl hun ouders mijn winkel rondkijken leek mij een ideale oplossing. Op kinderspel.net ben ik de perfecte kinderhoek tegen gekomen. Door het grote aanbod dat deze website heeft werd het lastig om een goede hoek te vinden. Wat ik ook een fijn idee vond, was dat alle producten op deze website voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en duurzaamheid. Zo wist ik dat wanneer ik een hoek aan ging schaffen, kinderen hier veilig aan kunnen spelen. Zelfs bij het uitzoeken van het speelgoed gaf het me een geruststellend gevoel dat ook dit speelgoed veilig ging zijn. Uiteindelijk heb ik een hoek gevonden die perfect bij mijn zaak en kinderen past. De hoek werd ontzettend snel bezorgd en heeft een mooi plekje in mijn winkel gekregen. Kinderen spelen hier graag en vinden het zo leuk dat de ouders vaak moeite hebben om ze weer mee naar huis te krijgen. Ik ben erg blij dat ik deze aankoop heb gedaan.

veel speelgoed