Kinderen

Een speeltoestel met glijbaan voor eindeloos speelplezier

Er zijn door de jaren heen op de markt menig aantal verschillende speeltoestellen verschenen. Dit gezegd zijnde is het zo dat er in de praktijk kan worden vastgesteld dat kinderen vooral de voorkeur geven aan bepaalde, specifieke speeltoestellen. Neem nu bijvoorbeeld een speeltoestel met glijbaan. Er kan worden vastgesteld dat dit type van speeltoestel door de jaren heen eigenlijk altijd zeer populair is gebleven. Het moet dan ook gezegd, een dergelijk speeltoestel ziet er niet alleen geweldig uit, daarnaast vinden kinderen van heel wat verschillende leeftijden het ook ongelofelijk leuk. Bent u ook op zoek naar mogelijkheden om uw tuin wat aantrekkelijker te maken voor uw kinderen en overweegt u daarom om een speeltoestel aan te kopen? Dan zult u alleen maar kunnen concluderen dat het aankopen van een speeltoestel met glijbaan in de praktijk absoluut de moeite meer dan waard is.

Een speeltoestel met glijbaan in verschillende thema’s

Wanneer u een speeltoestel met glijbaan aan wenst te kopen zult u meteen kunnen vaststellen dat deze doorgaans over verschillende thema’s beschikken. Meer concreet is het bijvoorbeeld mogelijk dat het speeltoestel van uw keuze over een eiland thema beschikt. Andere vaak voorkomende thema’s zijn de volgende: 

  • Kingdom; 
  • Citylife; 
  • Boutique; 
  • Explorer; 

Voor welk type speeltoestel met glijbaan u uiteindelijk zult kiezen kan beïnvloed worden door tal van verschillende zaken. Niet alleen is er bijvoorbeeld de uitstraling van de tuin, daarnaast spreekt het voor zich dat ook dat uw kind wellicht de nodige inspraak zal willen hebben. Bent u van plan om niet zomaar één speeltoestel aan te kopen, maar wilt u mogelijks meerdere speeltoestellen in huis halen? In dat geval is het altijd een goed idee om het thema van deze verschillende speeltoestellen op elkaar af te stemmen. Op deze manier creëert u op een relatief eenvoudige manier een gevoel van uniformiteit in uw tuin. 

Hou rekening met de omvang van het speeltoestel met glijbaan

Ongelofelijk belangrijk om rekening mee te houden is ook het feit dat een speeltoestel met glijbaan over tal van uiteenlopende afmetingen kan beschikken. Bij het speeltoestel dat u van plan bent om aan te kopen zal doorgaans altijd worden aangegeven wat de opgebouwde grootte is. Deze grootte kan in de praktijk sterk uiteenlopend zijn. Bepalend hiervoor is niet alleen de lengte van de glijbaan, maar ook de overige zaken die deel uitmaken van het speeltoestel. In ieder geval wordt er een onderscheid gemaakt tussen de volgende afmetingen: 

  • Een speeltoestel met glijbaan tot 15 vierkante meter; 
  • Een speeltoestel met glijbaan van 16 tot 30 vierkante meter; 
  • Een speeltoestel met glijbaan vanaf 31 vierkante meter; 

De afmetingen waar uw toekomstig speeltoestel met glijbaan over beschikt is niet alleen bepalend voor de ruimte die u moet voorzien in de tuin. Het spreekt namelijk voor zich dat de grootte van het speeltoestel eveneens een niet onbelangrijke rol speelt voor het kostenplaatje. Des te groter het speeltoestel met glijbaan is, des te meer materiaal ervoor is vereist en des te hoger bijgevolg ook het totale kostenplaatje komt te liggen.

Een speeltoestel met glijbaan koopt u natuurlijk bij Wickey Speeltoestellen!