Geen categorie

Legpuzzels

Houd jij ook zo van legpuzzels? En kun je jezelf hier wel uren mee vermaken?

Kijk dan voor een mooie legpuzzel eens op www.legpuzzel.nl. Hierop zijn tal van leuke puzzels te vinden.

Disney

Neem nou thema puzzels Disney. Dat zijn de mooiste puzzels. De mooiste Disney creaties komen terug in de puzzels. Een echte aanrader. Wat te denken van de kleine zeemeermin, assepoester of sneeuwwitje. Ze zitten er allemaal bij en lijken levensecht. Maar ook de Lion King en Aladdin zijn van de partij. Thema puzzels Disney zijn voor elk kind een feest om te leggen.

Jan van Haasteren

Even een andere invalshoek. Heb je wel eens gehoord van Jan van Haasteren puzzel kunstenaar? Deze meneer is een grote in de wereld van het strip tekenen. Maar daarnaast heeft hij dus ook de nodige legpuzzels op zijn naam staan. Zeker de moeite waard om daar ook eens tussen te kijken. Een paar bekende legpuzzels van hem zijn bijvoorbeeld de filmset en de muziekwinkel. Allebei levensecht weergegeven in de puzzelstukjes.

Ravensburger

Een andere bekende naam in de legpuzzel is natuurlijk Ravensburger. Zij hebben al tal van top puzzels gemaakt in alle denkbare categorieën. Zo hebben ze bijvoorbeeld puzzels van mooie natuur verschijnselen. Zoals het Comomeer en het Gardameer. Maar ook van mooie bergpartijen in de alpen bijvoorbeeld.

Ook dieren ontbreken niet in hun assortiment

Wat te denken van de mooiste leeuwen en olifanten. Tot aan een klein muisje aan toe. Een persoonlijke favoriet van mij is een stel paarden die bij een rivier staan. Heel mooi uitgebeeld. Voor de kleinere puzzelaar hebben ze bijvoorbeeld een hele leuke brandweer man Sam puzzel. Dus ben je een echte puzzelfanaat dan moet je echt ook eens een Ravensburger puzzel proberen. Van de verschillende merken zijn dus complete collecties beschikbaar. Het is een leuke hobby om dergelijke collecties bij elkaar te verzamelen en compleet te hebben.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *